Σχολική Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του G C School είναι κυρίως μια βιβλιοθήκη δανεισμού, με στόχο την προώθηση και τη βελτίωση των ικανοτήτων γραφής και ανάγνωσης των μαθητών. Η βιβλιοθήκη με τα μέσα και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει, είναι σε θέση να καλύψει τις ποικίλες ακαδημαϊκές, καθώς και τις προσωπικές ανάγκες της σχολικής κοινότητας. Οι συλλογές από βιβλία και περιοδικά είναι ταξινομημένες κατά θεματική ενότητα. Επίσης, στη βιβλιοθήκη υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και ποικιλία από εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά DVD. Η βιβλιοθήκη του G C School διαδραματίζει υποστηρικτικό ρόλο στην έρευνα και προετοιμασία των εργασιών των μαθητών.

 

Βιβλιοθήκη Αγγλικών

Το τμήμα Αγγλικών, έχει δημιουργήσει ξεχωριστό δωμάτιο βιβλιοθήκης αγγλικών. Όλες οι τάξεις επισκέπτονται τη βιβλιοθήκη αγγλικών, μια φορά την εβδομάδα με τους δασκάλους τους, όπου έχουν την ευκαιρία να διαβάσουν κάποιο βιβλίο και να συζητήσουν, με σκοπό την ανάπτυξη της ικανότητας επικοινωνίας και κατανόησης των κειμένων, σε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον.

 

Αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το μάθημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών διεξάγεται σε δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. Είναι εξοπλισμένες με καινούριους υπολογιστές και ο κάθε υπολογιστής έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε όλους τους υπολογιστές υπάρχει σύστημα παρακολούθησης εργασιών, έτσι ώστε να ελέγχεται η πρόσβαση των μαθητών στο διαδίκτυο.

 

Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης

Η αίθουσα πολλαπλής χρήσης βρίσκεται στον χώρο του σχολείου και σε αυτήν πραγματοποιούνται οι ενδοσχολικές εκδηλώσεις και το μάθημα της γυμναστικής κατά τους χειμερινούς μήνες.

 

Καφετέρια

Η καφετέρια του σχολείου μας προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας. Εξυπηρετεί καθημερινά τα παιδιά κατά τη διάρκεια του διαλείμματος και διαθέτει κατάλογο γευμάτων διαμορφωμένο από ειδικό διατροφολόγο. Μετά από συνεννόηση με τους γονείς, όσα παιδιά επιθυμούν, μπορούν να πάρουν το γεύμα τους στο σχολείο μετά το τέλος των μαθημάτων.