2019
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε υποτροφία στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Αγγελική Ιακώβου,για σπουδές στην Ιατρική.

 

2018
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε υποτροφία στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Αγγελική Ιακώβου,για σπουδές στην Ιατρική.

 

2017
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε δύο υποτροφίες στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Αγγελική Ιακώβου,για σπουδές στην Ιατρική. Επίσης δόθηκε για Πέμπτη χρονιά υποτροφία στην αριστούχο του σχολείου Νικολέττα Λουκά για σπουδές στα Μαθηματικά.

 

2016
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε δύο υποτροφίες στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Αγγελική Ιακώβου,για σπουδές στην Ιατρική. Επίσης δόθηκε για Τέταρτη χρονιά υποτροφία στην αριστούχο του σχολείου Νικολέττα Λουκά για σπουδές στα Μαθηματικά. 

 

Μάιος 2015 – Απονομή Υποτροφίας
Πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφίας από το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Αγγελική Ιακώβου, η οποία εξασφάλισε θέση σε πανεπιστήμιο του Λονδίνου για σπουδές στο τμήμα Ιατρικής.

 

30 Αυγούστου 2013 – Απονομή Υποτροφίας
Πραγματοποιήθηκε απονομή υποτροφίας από το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» στην αριστούχο απόφοιτο του σχολείου Νικολέττα Λουκά, η οποία εξασφάλισε θέση στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου για σπουδές στο τμήμα Μαθηματικών.

 

4 Οκτωβρίου 2010 – Παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε πέντε υποτροφίες στους ακόλουθους μαθητές λυκείου για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λουκά Ευαγγέλου, Πασχάλη Βέη, Χρυστάλλα Μαντέλου, Έλση Βιολάντη και Μαίρη Αντωνίου.  Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ιδρύματος, Δρ. Αιμίλιο Α. Σολωμού, παρουσία των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου.

 

5 Οκτωβρίου 2009 – Παραχώρηση υποτροφιών σε φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε πέντε υποτροφίες στους ακόλουθους μαθητές λυκείου για σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου: Λουκά Ευαγγέλου, Πασχάλη Βέη, Χρυστάλλα Μαντέλου, Έλση Βιολάντη και Μαίρη Αντωνίου.  Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ιδρύματος, Δρ. Αιμίλιο Σολωμού, παρουσία των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου.

 

22 Σεπτεμβρίου 2008 – Παραχώρηση υποτροφιών
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε τρεις υποτροφίες στον Λουκά Ευαγγέλου, πρωτοετή φοιτητή του Τμήματος Μηχανικών, Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου, στον  Πασχάλη Βέη, πρωτοετή φοιτητή του Τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Κύπρου και στη Χρυστάλλα Μαντέλου, πρωτοετή φοιτήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Οι υποτροφίες απονεμήθηκαν από τον Πρόεδρο του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ιδρύματος, Δρ. Αιμίλιο Σολωμού, παρουσία όλων των υπολοίπων μελών του Συμβουλίου.

 

28 Σεπτεμβρίου 2007 – Παραχώρηση υποτροφιών
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» παραχώρησε δύο υποτροφίες στην Μαίρη Αντωνίου, πρωτοετή φοιτήτρια του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, και στην  Έλση Βιολάντη πρωτοετή φοιτήτρια του Τμήματος Κλασσικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου. Σε ειδική εκδήλωση, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Επιτρόπων του Ιδρύματος, Δρ. Αιμίλιος Α. Σολωμού, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στις νέες φοιτήτριες και εξέφρασε την ελπίδα και την ευχή όπως οι άριστες επιδόσεις τους συνεχιστούν σε όλη τους τη ζωή.

 

26 Αυγούστου 2007 – Ανακοίνωση παραχώρησης υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημίου
Το Ίδρυμα «Στέλιος Χατζηπετρής» ανακοίνωσε την παραχώρηση δύο υποτροφιών, για το ακαδημαϊκό έτος 2007-2008, σε πρωτοετείς φοιτητές. Το ποσό της υποτροφίας για φοίτηση σε πανεπιστήμιο της Κύπρου ή του εξωτερικού, ή σε τριτοβάθμια Σχολή της Κύπρου ήταν €2000 (ευρώ) (£1173.96 ΛΚ) για κάθε έτος σπουδών -για τρία ή τέσσερα χρόνια- (ανάλογα με τη διάρκεια του πρώτου κύκλου σπουδών). Οι υποψήφιοι αιτητές, οι οποίοι έπρεπε να πληρούν τα βασικά κριτήρια κλήθηκαν για προσωπική συνέντευξη.