Έναρξη μαθημάτων: 4 Σεπτεμβρίου 2023
Λήξη μαθημάτων: 12 Ιουνίου 2024 (αρχές Μαΐου για το επίπεδο Senior και τέλος Μαΐου για το επίπεδο Playtime).
Τοποθεσία: Στρόβολος και Ακρόπολη

 

Στο G C Institute, τα αγγλικά γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Αρχίζοντας από την τάξη, όπου το μάθημα γίνεται σχεδόν αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα, προσφέρουμε στους μαθητές μας την ευκαιρία να εντάξουν στην καθημερινότητά τους τα αγγλικά, με στοχευμένες ασκήσεις εμπέδωσης για το σπίτι, καθώς και άλλες εργασίες κατά τη διάρκεια της χρονιάς, όπως περιλήψεις λογοτεχνικών βιβλίων, παρουσιάσεις και διαδραστικά παιχνίδια.

Στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τα παιδιά, μέσω των αγγλικών, να αναπτύξουν τις τέσσερις βασικές δεξιότητες του 21ου αιώνα που είναι η κριτική σκέψη, η δημιουργικότητα, η επικοινωνία και η συνεργασία, μέσα σε ένα σύγχρονο περιβάλλον μάθησης, με την καθοδήγηση προσοντούχων και καταρτισμένων εκπαιδευτικών και τη χρήση προσεκτικά επιλεγμένου έντυπου και ηλεκτρονικού υλικού.

Προσφέρονται μαθήματα για παιδιά από 5 χρονών μέχρι την απόκτηση του διεθνώς αναγνωρισμένου διπλώματος Cambridge IGCSE (English as a Second Language).

 

Επικοινωνία

  • Συνάντηση με γονείς και επίδοση δελτίων προόδου 3 φορές τον χρόνο.
  • Πρόσβαση γονέων στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ινστιτούτου με συνεχή και άμεση ενημέρωση για τα αποτελέσματα αξιολογήσεων.
  • Ανάρτηση της ύλης του μαθήματος και της κατ’ οίκον εργασίας μετά από κάθε μάθημα.

 

Διδασκαλία

  • Μικρός αριθμός μαθητών ανά τάξη.
  • Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του G C School of Careers και δανεισμός βιβλίων στα Αγγλικά, ανάλογα με το επίπεδο των μαθητών.
  • Προετοιμασία για τις τελικές εξετάσεις του G C Institute εφ’ όλης της ύλης, από το επίπεδο Junior 1 μέχρι Senior, σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (CEFR).

 

Εξετάσεις Cambridge

98% ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ CAMBRIDGE

  • Το Ινστιτούτο μας είναι κέντρο προετοιμασίας για τις εξετάσεις του Cambridge και γίνεται προετοιμασία για όλα τα επίπεδα εξετάσεων (Starters, Movers, Flyers, KET, PET, FCE, IGCSE).
  • Προσφέρονται 2-3 προπαρασκευαστικές εξετάσεις (mock exams) για καλύτερη προετοιμασία πριν από την εξέταση.
    Τα παιδιά παρακάθονται στις εξετάσεις του Cambridge στο οικείο περιβάλλον του σχολείου μας.

 

Playtime & Kids

Τα επίπεδα Playtime και Kids που προσφέρει το G C Institute έχουν εισαχθεί μετά από δική σας παράκληση για έναρξη της εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας από τα παιδιά της προδημοτικής (5 χρονών) και πρώτης τάξης (6 χρονών). Πρόκειται για μικρά τμήματα (μέχρι 7 παιδιά) τα οποία θα ακολουθούν θεματικές ενότητες για εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας μέσα από διαδραστικά παιχνίδια και δημιουργικές δραστηριότητες. Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

 

 

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

* Για το επίπεδο Junior 1, οι καινούριοι μαθητές (αρχάριοι) παρακαλούνται να επιλέξουν το τμήμα Τρίτη-Παρασκευή 4:40-6:00.

 

 

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

Τα μαθήματα αγγλικών θα συνεχιστούν μέχρι 12 Ιουνίου 2024 χωρίς οποιαδήποτε χρέωση για τον μήνα Ιούνιο.