Έναρξη μαθημάτων: Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου 2024

 

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ

ΑΚΡΟΠΟΛΗ

ΤΕΕΝS 4*
Το συγκεκριμένο επίπεδο έχει δημιουργηθεί συγκεκριμένα για τους μαθητές που γράφτηκαν στα επίπεδα Kids, Pre-Junior ή Junior 1 από το 2024-25 και μετά.

IGCSE/CAE(Cambridge Advanced English)*
Στο επίπεδο Senior οι μαθητές χωρίζονται σε αυτούς που θα παρακαθίσουν τις εξετάσεις IGCSE English as a Second Language, και σε αυτούς που θα προετοιμαστούν για τις εξετάσεις CAE (Cambridge Advanced English).

* Λήξη μαθημάτων: 13 Ιουνίου 2025 (αρχές Μαΐου για το επίπεδο IGCSE και τέλος Μαΐου για τα επίπεδα Kids, Pre-Junior και CAE).
* Τα μαθήματα αγγλικών θα συνεχιστούν μέχρι 13 Ιουνίου 2025 χωρίς οποιαδήποτε χρέωση για τον μήνα Ιούνιο.

 

Κάντε τα αγγλικά αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των παιδιών σας αρχίζοντας από την προδημοτική. Με εγγύηση την πολυετή εμπειρία του G C School of Careers και σύγχρονα προγράμματα σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στο αναπτυξιακό επίπεδο κάθε ηλικιακής ομάδας, τα παιδιά μαθαίνουν άριστα την αγγλική γλώσσα και, προπαντός, μαθαίνουν να την αγαπούν.

 

Ποια είναι η σωστή ηλικία για να αρχίσει το παιδί μου αγγλικά;

Όσο νωρίτερα, τόσο το καλύτερο! Τα παιδιά που αρχίζουν μαθήματα αγγλικών μέχρι τα 6 τους χρόνια, έχουν το πλεονέκτημα να αναπτύξουν το λεξιλόγιό τους και να καλλιεργήσουν τον προφορικό λόγο, προτού διδαχθούν γραφή και ανάγνωση. Με άλλα λόγια, ο στόχος είναι να εκτεθούν στα αγγλικά και να αγαπήσουν το μάθημα μιμούμενοι τους μηχανισμούς με τους οποίους μαθαίνει κανείς τη μητρική του γλώσσα.

 

Διδασκαλία

 


 

Επίπεδα

 

Στο G C School Institute πιστεύουμε πως τα μικρά παιδιά πρέπει να εντάσσονται σε τάξεις που ανταποκρίνονται όχι μόνο στο γνωστικό αλλά και στο αναπτυξιακό τους επίπεδο. Αντί για ένα κοινό τμήμα με «αρχάριους», έχουμε σχεδιάσει δύο διαφορετικά προγράμματα για την πρώτη επαφή των παιδιών με τα αγγλικά. Στο επίπεδο “Kids” το παιδί μαθαίνει τους ήχους και τους ρυθμούς της αγγλικής γλώσσας, ενώ παράλληλα αναπτύσσει βασικό λεξιλόγιο και κατανοεί οδηγίες και ερωτήσεις στα αγγλικά. Στο επίπεδο “Pre-Junior” το λεξιλόγιο του παιδιού επεκτείνεται και για πρώτη φορά συναντά το αγγλικό αλφάβητο και αναπτύσσει δεξιότητες γραφής.

Τα επίπεδα “Kids” & “Pre-Junior” γίνονται 1 φορά την εβδομάδα, από 1 ώρα.

 

Τα μαθήματα στα επίπεδα Junior επίπεδα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα με τα Junior 1 & 2 να διαρκούν 1 ώρα και 20 λεπτά, ενώ τα Junior 3 & 4 να διαρκούν 1 ώρα και 30 λεπτά. Από το Junior 2, οι μαθητές ξεκινούν τις παιδικές εξετάσεις Cambridge Young Learners English (YLE-Starters, Movers, Flyers) οι οποίες ολοκληρώνονται στο Junior 4.

 

Τα μαθήματα στα επίπεδα Teens 1-3 διαρκούν 1 ώρα και 30 λεπτά, και γίνονται 2 φορές την εβδομάδα. Στα συγκεκριμένα μαθήματα, οι μαθητές μας προετοιμάζονται για τις εξετάσεις Cambridge A2 Key, Cambridge B1 Pet και Cambridge B2 First αντίστοιχα.

 

Στο επίπεδο Senior οι μαθητές χωρίζονται σε αυτούς που θα παρακαθίσουν τις εξετάσεις IGCSE English as a Second Language, και σε αυτούς που θα προετοιμαστούν για τις εξετάσεις CAE (Cambridge Advanced English).

 

Στο τρίμηνο crash course μας, οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να περάσουν με επιτυχία τις εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα τα απογεύματα, από 2 ώρες το καθένα. Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

 

Επιτυχημένη προετοιμασία!

  1. 98% Επιτυχία στις εξετάσεις Cambridge
  2. Ολιγομελή τμήματα
  3. Συνεχής επικοινωνία με γονείς
  4. Σεμινάρια και παρουσιάσεις σε γονείς
  5. Πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του G C School of Careers
  6. Κέντρο Προετοιμασίας Cambridge English
  7. IELTS Registration Centre