Βήμα 1 από 6

ΟΔΗΓΙΕΣ

Η φόρμα αυτή συμπληρώνεται για την εγγραφή παιδιών ηλικίας 8-12 χρόνων (01/01/2012 – 31/08/2016) στο Football Camp που διοργανώνει το G C School of Careers.

Παρακαλούμε όπως όλα τα στοιχεία να συμπληρωθούν στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ με μικρά γράμματα.

Τα δίδακτρα είναι προπληρωτέα (για όλη την περίοδο φοίτησης) και η καταβολή του ποσού πραγματοποιείται κατά την υποβολή της φόρμας εγγραφής.

Η ελάχιστη περίοδος φοίτησης για το κάθε παιδί που εγγράφεται είναι 2 εβδομάδες (οποιεσδήποτε δύο).

Πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ


Επιλέξετε την ώρα άφιξης και αναχώρησης του παιδιού από το G C School

ΑΤΟΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πιο κάτω στοιχεία χρησιμοποιούνται για επικοινωνία του σχολείου με τους κηδεμόνες του παιδιού.

Παρακαλώ συμπληρώστε τα ονόματα των ατόμων που δικαιούνται να παραλαμβάνουν τα παιδιά.

Το κύριο άτομο επικοινωνίας πρέπει να έχει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email).
Κύριο Άτομο Επικοινωνίας
Δεύτερο Άτομο Επικοινωνίας
Τρίτο Άτομο Επικοινωνίας

ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Το G C School of Careers συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Κανονισμός 2016/679) και τον «Νόμο για την Προστασία Προσώπων έναντι της Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων και για την Ελεύθερη Διακίνηση των Δεδομένων αυτών , N. 125 (Ι) / 2018». Ενεργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, το G C School of Careers επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα σχετικά με τη συμμετοχή του παιδιού σας στο πρόγραμμά μας. Έχουμε λάβει όλα τα εύλογα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι τα δεδομένα που μας παρέχετε θα είναι πάντα ασφαλή και θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τον σκοπό που συλλέγονται. Το G C School of Careers δεν μοιράζεται τα δεδομένα του παιδιού σας με κανένα άλλο μέρος, εκτός εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκτέλεση σύμβασης ή, είναι έννομη υποχρέωση του Οργανισμού ή το υποκείμενο των δεδομένων έχει παράσχει τη συγκατάθεσή του. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αποσύρετε τη συγκατάθεσή σας στέλνοντας ένα e-mail στη διεύθυνση gdpr@gcsc.ac.cy.

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα του παιδιού σας, να διορθώσετε τυχόν ανακρίβειες ή/και να ζητήσετε τη διαγραφή των πληροφοριών που δεν χρειαζόμαστε πλέον. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε ανά πάσα στιγμή να διακόψουμε την επεξεργασία των δεδομένων του παιδιού σας, οπότε οποιαδήποτε περαιτέρω επεξεργασία θα σταματήσει και ενδέχεται να ισχύουν περαιτέρω ενέργειες για την ανάκτηση του συλλεγόμενου υλικού. Οποιοδήποτε υλικό θα αποθηκευτεί σε ασφαλή τοποθεσία στο The G C School of Careers, σύμφωνα με την πολιτική διατήρησης δεδομένων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση και την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, μπορείτε να επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.gcsc.ac.cy/privacy-notice/ ή να επικοινωνήσετε απευθείας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του σχολείου στο gdpr@gcsc.ac.cy

 

The G C School Online Payments Privacy Policy

 


 

Η πιο κάτω συγκατάθεση δίνεται από τον γονέα/κηδεμόνα που επιθυμεί να παραλάβει την επιβεβαίωση της Εγγραφής/Πληρωμής μέσω e-mail με την υποβολή της φόρμας. 

ΠΛΗΡΩΜΗ - ΥΠΟΒΟΛΗ

Σύμφωνα με τις επιλογές σας θα πρέπει να πληρώσετε το πιο κάτω ποσό:

 
Με την ΥΠΟΒΟΛΗ της αίτησής σας, θα μεταφερθείτε στην ecomm gateway για να προβείτε στην πληρωμή του οφειλόμενου ποσού εγγραφής. Στην περίπτωση που δεν ολοκληρωθεί η πληρωμή, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε άμεσα με τη γραμματεία για να σας δοθούν οδηγίες.

Μετά την υποβολή της αίτησης, θα λάβετε στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο, μήνυμα επιβεβαίωσης εγγραφής.

Επιστροφή χρημάτων δε γίνεται μετά την εγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Σχολείου μας στο τηλέφωνο, 22464400 (Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 17:00).