Γενικές Πληροφορίες

Για παιδιά ηλικίας 8-12 χρόνων (01/01/2011 – 31/08/2015) που ενδιαφέρονται να εξασκηθούν στο ποδόσφαιρο, στα πλαίσια του καλοκαιρινού προγράμματός μας λειτουργούμε το Summer Football Camp που διοργανώνεται σε συνεργασία με το GCS Football Academy. Τα παιδιά εκπαιδεύονται καθημερινά από ειδικευμένους προπονητές. Το ωρολόγιο πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο περιόδους προπόνησης και ιδιοδεκτικών ασκήσεων και μία περίοδο εξειδικευμένης διδασκαλίας η οποία περιλαμβάνει δραστηριότητες σχετικές με το ποδόσφαιρο (π.χ. football video analysis). Μετά τις 11:00 τα παιδιά παρακολουθούν ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα σε κλειστό χώρο.

 

Γεύματα

Κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος (γύρω στις 9:00), στην καφετέρια του Σχολείου προσφέρεται στα παιδιά πρόγευμα χωρίς επιπλέον χρέωση. Το γεύμα (με χυμό), στην τιμή των €5 την ημέρα, είναι προαιρετικό και σερβίρεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων η ώρα 13:00. Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν κουπόνια για μεσημεριανό για όλη την εβδομάδα ή για συγκεκριμένες ημέρες. Η αγορά κουπονιών γίνεται απευθείας από την καφετέρια του σχολείου.

 

Εγγραφές

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και τηρώντας τις προϋποθέσεις και τα  χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί:

  • Κατά την εγγραφή, ο γονέας επιλέγει τις εβδομάδες που θα φοιτήσει το παιδί του.
  • Η ελάχιστη περίοδος φοίτησης για το κάθε παιδί που εγγράφεται είναι 2 εβδομάδες (οποιεσδήποτε δύο). Από τις 6/7/2023, η ελάχιστη περίοδος φοίτησης για το κάθε παιδί που εγγράφεται είναι 1 εβδομάδα.
  • Εγγραφές επιτρέπεται να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Όμως, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η εγγραφή είναι δυνατό να γίνει ΜΟΝΟ αν το επιτρέπει ο αριθμός των παιδιών που θα έχουν ήδη εγγραφεί για τη συγκεκριμένη εβδομάδα.
  • Τα δίδακτρα (για όλη την περίοδο φοίτησης) είναι προπληρωτέα. Η καταβολή των διδάκτρων πραγματοποιείται με την υποβολή της φόρμας εγγραφής.
  • Εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και υποβάλλοντάς την μέχρι την Πέμπτη πριν την εβδομάδα/τις εβδομάδες φοίτησης.

 

Δίδακτρα

Προτού συμπληρώσουν και υποβάλουν τη Φόρμα Εγγραφής, οι γονείς παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τις πληροφορίες που αφορούν τα Δίδακτρα και την Έκπτωση:

  • Τα δίδακτρα είναι €130 την εβδομάδα.
  • Πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της JCC κατά την υποβολή της φόρμας εγγραφής.
  • €60 έκπτωση γίνεται στα παιδιά τα οποία θα εγγραφούν για όλη την περίοδο (5 εβδομάδες) και οι γονείς τους εξοφλήσουν το συνολικό ποσό των διδάκτρων με την υποβολή της Φόρμας Εγγραφής μέχρι τις 22/6/23.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Σχολείου στο 22464400.