Γενικές Πληροφορίες

To Summer Club μας απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3-6 χρόνων (έτος γέννησης 2014-2017) και αυτή τη χρονιά θα λειτουργεί από 29 Ιουνίου μέχρι και 31 Ιουλίου από τις 07:15 μέχρι τις 15:00. Οι δραστηριότητες γίνονται καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 13:00, ενώ πριν από την ώρα έναρξης και μετά τη λήξη του προγράμματος τα παιδιά επιβλέπονται από υπευθύνους.

 

Δραστηριότητες

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ένα συνδυασμό δραστηριοτήτων που εξασφαλίζει στα παιδιά ώρες δημιουργικής απασχόλησης, άφθονο παιχνίδι, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Ο διαχωρισμός των παιδιών σε μικρότερες ομάδες με κριτήριο την ηλικία τους, επιτρέπει την προσαρμογή των διάφορων δραστηριοτήτων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες της κάθε ηλικιακής ομάδας.

 

Γεύματα

Κατά τη διάρκεια του πρώτου και του δεύτερου διαλείμματος (γύρω στις 9:00), στην καφετέρια του Σχολείου προσφέρεται στα παιδιά πρόγευμα και φρούτο αντίστοιχα χωρίς επιπλέον χρέωση. Το γεύμα, στην τιμή των €4 την ημέρα, είναι προαιρετικό και σερβίρεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων στις 13:00. Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν κουπόνια για μεσημεριανό για όλη την εβδομάδα ή για συγκεκριμένες ημέρες. Η αγορά κουπονιών γίνεται απευθείας από την καφετέρια του σχολείου.

 

Εγγραφές

Με στόχο την καλύτερη δυνατή εφαρμογή όλων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και τηρώντας τις προϋποθέσεις και τα  χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί:

  • Κατά την εγγραφή, ο γονέας επιλέγει τις εβδομάδες που θα φοιτήσει το παιδί του.
  • Εγγραφές επιτρέπεται να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Όμως, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η εγγραφή είναι δυνατό να γίνει ΜΟΝΟ αν το επιτρέπει ο αριθμός των παιδιών που θα έχουν ήδη εγγραφεί για τη συγκεκριμένη εβδομάδα.
  • Αν έχετε κάνει ήδη εγγραφή και επιθυμείτε να προσθέσετε εβδομάδα ή να διαφοροποιήσετε τις επιλογές σας, αυτό θα πρέπει να γίνει κατόπιν επικοινωνίας με τη γραμματεία και βάση διαθεσιμότητας.
  • Τα δίδακτρα για την κάθε εβδομάδα είναι προπληρωτέα. Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή, η καταβολή των διδάκτρων θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την ημέρα Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας.
  • Εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής. 

 

Δίδακτρα

Προτού συμπληρώσουν και υποβάλουν τη Φόρμα Εγγραφής, παρακαλούνται οι γονείς να διαβάσουν προσεκτικά τις πληροφορίες που αφορούν τα Δίδακτρα και την Έκπτωση:

  • Τα δίδακτρα είναι €100 την εβδομάδα.
  • Η εγγραφή για συγκεκριμένη εβδομάδα θεωρείται έγκυρη εφόσον έχουν πληρωθεί τα δίδακτρα μέχρι και την ημέρα Πέμπτη της προηγούμενης εβδομάδας.
  • Πληρωμές μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά (μέσω της JCC) ή στη Γραμματεία του Σχολείου.
  • €50 έκπτωση γίνεται στα παιδιά τα οποία εγγράφονται για όλη την περίοδο (5 εβδομάδες) και οι γονείς τους εξοφλούν το συνολικό ποσό των διδάκτρων με την υποβολή της Φόρμας Εγγραφής.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Σχολείου στο 22464420.