Γενικές Πληροφορίες

To Summer Club 2023 απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων (01/01/2011 – 31/08/2017) και αυτή τη χρονιά θα λειτουργεί από 26 Ιουνίου μέχρι και 28 Ιουλίου από τις 07:15 μέχρι τις 15:00. Οι δραστηριότητες γίνονται καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 13:00, ενώ πριν από την ώρα έναρξης και μετά τη λήξη του προγράμματος τα παιδιά επιβλέπονται από υπευθύνους.

 

Δραστηριότητες

Το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει ένα συνδυασμό δραστηριοτήτων που εξασφαλίζει στα παιδιά ώρες δημιουργικής απασχόλησης, άφθονο παιχνίδι, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση. Ο διαχωρισμός των παιδιών σε μικρότερες ομάδες με κριτήριο την ηλικία τους, επιτρέπει την προσαρμογή των διάφορων δραστηριοτήτων σύμφωνα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητες της κάθε ηλικιακής ομάδας.

 

Σημ.: Οι δραστηριότητες στο ωρολόγιο πρόγραμμα των παιδιών ενδέχεται να διαφοροποιούνται από βδομάδα σε βδομάδα βάσει του αριθμού των εγγραφών.

 

Γεύματα

Κατά τη διάρκεια του πρώτου διαλείμματος (γύρω στις 9:00), στην καφετέρια του Σχολείου προσφέρεται στα παιδιά πρόγευμα χωρίς επιπλέον χρέωση. Το γεύμα (με χυμό), στην τιμή των €5 την ημέρα, είναι προαιρετικό και σερβίρεται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δραστηριοτήτων η ώρα 13:00. Οι γονείς μπορούν να προμηθευτούν κουπόνια για μεσημεριανό για όλη την εβδομάδα ή για συγκεκριμένες ημέρες. Η αγορά κουπονιών γίνεται απευθείας από την καφετέρια του σχολείου.

 

Εγγραφές

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και οι εγγραφές γίνονται αυστηρά με σειρά προτεραιότητας και τηρώντας τις προϋποθέσεις και τα  χρονοδιαγράμματα που έχουν καθοριστεί:

  • Κατά την εγγραφή, ο γονέας επιλέγει τις εβδομάδες που θα φοιτήσει το παιδί του.
  • Η ελάχιστη περίοδος φοίτησης για το κάθε παιδί που εγγράφεται είναι 2 εβδομάδες (οποιεσδήποτε δύο). Από τις 6/7/2023, η ελάχιστη περίοδος φοίτησης για το κάθε παιδί που εγγράφεται είναι 1 εβδομάδα.
  • Εγγραφές επιτρέπεται να γίνουν καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιρινού μας προγράμματος. Όμως, λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων, η εγγραφή είναι δυνατό να γίνει ΜΟΝΟ αν το επιτρέπει ο αριθμός των παιδιών που θα έχουν ήδη εγγραφεί για τη συγκεκριμένη εβδομάδα.
  • Τα δίδακτρα είναι προπληρωτέα (για όλη την περίοδο φοίτησης) και η καταβολή του ποσού πραγματοποιείται κατά την υποβολή της φόρμας εγγραφής.
  • Εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, συμπληρώνοντας τη φόρμα εγγραφής και υποβάλλοντάς την μέχρι την Πέμπτη πριν την εβδομάδα/τις εβδομάδες φοίτησης.

 

Δίδακτρα

Προτού συμπληρώσουν και υποβάλουν τη Φόρμα Εγγραφής, οι γονείς παρακαλούνται να διαβάσουν προσεκτικά τις πληροφορίες που αφορούν τα Δίδακτρα και την Έκπτωση:

  • Τα δίδακτρα είναι €120 την εβδομάδα.
  • Πληρωμές γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της JCC κατά την υποβολή της φόρμας εγγραφής.
  • €60 έκπτωση γίνεται στα παιδιά τα οποία θα εγγραφούν για όλη την περίοδο (5 εβδομάδες) και οι γονείς τους εξοφλήσουν το συνολικό ποσό των διδάκτρων με την υποβολή της Φόρμας Εγγραφής μέχρι τις 22/6/23.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του Σχολείου στο 22464400