Το κάθε τμήμα έχει τη δική του αίθουσα διδασκαλίας. Σε όλες τις τάξεις υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, διαδραστικοί πίνακες και μηχανές προβολής (projectors) που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια των μαθημάτων και των δραστηριοτήτων. Τα παιδιά παίρνουν τα γεύματά τους στην τραπεζαρία, ενώ στα διαλείμματα παίζουν στον παιχνιδότοπο που βρίσκεται στην αυλή του νηπιαγωγείου. Ανάμεσα στις εγκαταστάσεις του σχολείου υπάρχουν δύο εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, αίθουσα μουσικής, αίθουσα τέχνης, σχολική βιβλιοθήκη, βιβλιοθήκη αγγλικών, κλειστό γυμναστήριο, γήπεδο αθλοπαιδιών, καθώς επίσης και ειδική αίθουσα εκδηλώσεων και διαλέξεων.

 

Σχολική Βιβλιοθήκη

Η βιβλιοθήκη του σχολείου είναι κυρίως μια βιβλιοθήκη δανεισμού, με στόχο την προώθηση και τη βελτίωση των ικανοτήτων γραφής και ανάγνωσης των παιδιών. Η βιβλιοθήκη με τα μέσα και τις εγκαταστάσεις που διαθέτει, είναι σε θέση να καλύψει τις ποικίλες ακαδημαϊκές, καθώς και τις προσωπικές ανάγκες της σχολικής κοινότητας. Οι συλλογές από βιβλία και περιοδικά είναι ταξινομημένες κατά θεματική ενότητα. Επίσης, στη βιβλιοθήκη υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πρόσβαση στο διαδίκτυο, καθώς και ποικιλία από εκπαιδευτικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά DVD. Η βιβλιοθήκη διαδραματίζει υποστηρικτικό ρόλο στην πραγματοποίηση των δραστηριοτήτων των παιδιών και λειτουργεί ως ένα σύγχρονο, άνετο και ιδανικό τόπο μελέτης.

 

Βιβλιοθήκη Αγγλικών

Το τμήμα αγγλικών, έχει δημιουργήσει ξεχωριστό δωμάτιο βιβλιοθήκης αγγλικών. Όλες οι τάξεις έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τον χώρο αυτό, να διαβάσουν κάποιο βιβλίο και να συζητήσουν, με σκοπό την ανάπτυξη της ικανότητας επικοινωνίας και κατανόησης των κειμένων, σε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον. Επιπλέον, λειτουργεί και ως μια βιβλιοθήκη δανεισμού από όπου τα παιδιά δανείζονται αγγλικά βιβλία με στόχο την προώθηση και τη βελτίωση των ικανοτήτων γραφής και ανάγνωσης των παιδιών στην αγγλική γλώσσα.

 

Αίθουσα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών

Το μάθημα των ηλεκτρονικών υπολογιστών διεξάγεται σε δύο ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες. Είναι εξοπλισμένες με καινούριους υπολογιστές και ο κάθε υπολογιστής έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Σε όλους τους υπολογιστές υπάρχει σύστημα παρακολούθησης εργασιών, έτσι ώστε να ελέγχεται η πρόσβαση των παιδιών στο διαδίκτυο.

 

Παιχνιδότοπος

Ο παιχνιδότοπος είναι η εξωτερική αυλή του νηπιαγωγείου όπου γίνονται οι υπαίθριες δραστηριότητες, καθώς επίσης και τα διαλείμματα των παιδιών του νηπιαγωγείου και της προδημοτικής.

 

Αίθουσα Πολλαπλής Χρήσης

Η αίθουσα πολλαπλής χρήσης βρίσκεται στον χώρο του σχολείου και σε αυτήν πραγματοποιούνται οι ενδοσχολικές εκδηλώσεις και το μάθημα της γυμναστικής.

 

Καφετέρια

Στις εγκαταστάσεις του σχολείου μας συμπεριλαμβάνεται ευρύχωρη τραπεζαρία, στην οποία τα παιδιά παίρνουν καθημερινά το πρόγευμα και το μεσημεριανό τους. Η καφετέρια του σχολείου μας, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και τηρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας. Προσφέρει υγιεινές και διατροφικά ισορροπημένες επιλογές τροφίμων που παρασκευάζονται από εξειδικευμένο μάγειρα.